ini blog saya

nama saya mohammad azfar izzmi. Umur 7 tahun. Mama suruh saya tulis di sini sebab saya sudah pandai menulis dan membaca. Terima kasih mama buat blog untuk adik

( hehe..blog ni aku create sejak izzmi lahir, tujuan untuk diarikan perkembangan izzmi dari baby…sekarang izzmi dah besar aku nak suruh dia update sendiri blognyer,….dia sendiri suka tengok dan baca cerita2 tentang dia dari baby lagi, Tanya lagi kenapa adik gemuk masa baby dulu. )

Advertisements

One thought on “ini blog saya

  1. esoneniey says:

    Salam Izzmi. Apa khabar? Sampaikan salam pada mama Izzmi ye. Keep in touch. Bagitahu mama Izzmi, auntie baru melahirkan baby. Hihi. Semoga baby sihat dan cerdik macam Izzmi. Wassalam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s