ini blog saya

nama saya mohammad azfar izzmi. Umur 7 tahun. Mama suruh saya tulis di sini sebab saya sudah pandai menulis dan membaca. Terima kasih mama buat blog untuk adik

( hehe..blog ni aku create sejak izzmi lahir, tujuan untuk diarikan perkembangan izzmi dari baby…sekarang izzmi dah besar aku nak suruh dia update sendiri blognyer,….dia sendiri suka tengok dan baca cerita2 tentang dia dari baby lagi, Tanya lagi kenapa adik gemuk masa baby dulu. )