Izzmi kutip manggis

Dah lama betul tak update blog adik ni, usia adik pun dah nak masuk 5 tahun, tahun depan adik dah sekolah tau, bila adik dah pandai baca dan tulis adik update blog adik sendiri yer..

Cuti sekolah lama ni, adik dgn happynya tak payah pergi umah mak petir syhhh!!! mak petir refer pada baby sitter nya, panggil macam tu coz suara dia macam petir, kalau lah mak dia baca blog ni mati aku, maaf kak sya gurau jer ..

ok lah cuti yg lama ni apa adik buat yer..adik ikut mama balik kelantan, ikut mama balik umah tok wan, tolong mama kutip buah manggis, memang tak boleh harap kakak2 adik tu kan..harap makan jer tau, tambah lagi nak panjat pokok manggis.

Oleh kerana izzmi kecik lagi, mama lah yg panjat pokok manggis sian kakak alissa yg montel tu terkial2 nak panjat tapi pi mai pi mai dok kat pangkal jer lah tak lepas2 ha..ha..montel sangat..

kelihatan kakak yg montel terkial2 nak panjat pokok..

ohh…buli adik kutip buah yer, nak kena korang niii..buli adik yg kecik kutip habis tue korang buat apa…jadi mandur ekk..

izzmi kena buli kutip manggis

dengan gigihnya adik berjaya kumpulkan sebakul manggis yang segar2

terliur tengok manggis yg masam manis nii