Kereta comel Hello Kitty

Dulu pernah terjumpa sekali kereta ni di foodcourt highway utara selatan, masa tue teringin nak ambik gambar tapi malu lah pulak, kali ke 2 terjumpa kat ampang, sempat snap gambar then letak kat blog ni.. ramai jugak yang minat dan bagi komen, macam lah tue keta aku, harap2 kalau tuan punya keta terbaca janganlah marah atau saman akak yer.., kalau owner tak suka akak publish gambar  keta kat blog ni, bagitau lah akak akan delete serta merta, akak teruja betul tengok keta tue, dari luar sampai dalam keta aksesori penuh dengan gambar hello kitty,

oh yer..semalam terjumpa lagi dengan keta ni kat bandar baru bangi, kat sebuah restoren, yang pasti ownernya pun makan kat situ, aku tak tau yang mana satu, tapi pada firasat aku milik 2 couple  yang duduk berdepan dengan meja aku.

Aku sempat snap gambar dengan hp murah aku ni…he..he..kalau aku masih remaja teringin gak nak buat keta macam ni tapi aku dah kertu ha..ha..

KANCIL KITTY2KANCIL KITTY3oancilkitty4KANCIL KITTY

Advertisements

7 thoughts on “Kereta comel Hello Kitty

  1. pasal kertu la kena tukar imej kak…

    kalau akak tukar imej kete jadik cenggini…mesti org ingat anak dara yg bawak…

    sekali jenguk, ropenya mak dara anak 4…..hihihi..

    ain pun suka jugak tgk kete cenggini…..comellll dan cute kan…

  2. kechik says:

    terima kasih yerk kerana letak gambar kete saya yg x cntik ini..
    saya tidak marah pun..
    saya mmg selalu ada area bangi tur jer..
    tp bkn duk bangi erk..
    hehehee..

    tmpang tnyer..

    time ni dkt mner erk?? lpela pulak??

  3. mamaizzmi says:

    salam dek kechik,
    seronok lah dapat jumpa owner keta comel nii..anak2 akak minat betul pada keta nihh, masa ni kat restoren area sg merab, dkt maktab perguruan islam, restoren apa ntah ada nama bistro tue..
    kalau tak duduk di bangi kechik duduk kat area mana?

  4. kechik says:

    ws..
    o0o0o0..sye pn x igt dah kt mne time ni..
    hehehe.
    sye duuduk kt putrajaya jer..
    kalau nmpk2..selisih2 tur..
    tegur2 la erk..

  5. syahoney says:

    glemer kechik!! ekekekekkekekekke
    ajak la akak tu join uo3c…… 😛

  6. kechik says:

    hahahaha…
    xkan nk bwk join kelab kot.
    hehehehe

  7. hunny says:

    ape salahnya chik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s