Catatan hari ini

Cuti hari buruh, tak tau nak buat apa, tapi rasa best sangat bila kenangkan hari ni cuti, boleh lepak2 dengan izzmi kat rumah, layan kerenah dia ajer..

Bangun tidur bagi dia mandi, seronok mandi dalam kolam kecik sambil buat buih sabun banyak2 syhhh!!! kalau abah tau adik tuang separuh syampoo dalam air tue mesti abah marah tau..

kocak2 air jadi buih

kocak2 air jadi buih

dah lah adik..dah 40 minit mandi niii...

dah lah adik..dah 40 minit mandi niii...

Kerana kebosanan menunggu izzmi mandi terlalu lama, aku dapat satu idea, adik jom kita pergi tesco nak…kita pergi tempat mainan, izzmi dengan rela hati bangun dari kolam…jawap ‘jomm’   he..he..siap2 pakai baju semua, my hubby plan ajak pergi aquaria kat KLCC, memenuhi permintaan abang kimi, on the way aku ternampak kereta kancil hello kitty cute giler, sempat snap gambar dengan hp murah aku ni, siapalah empunya keta ni…..laki ke pempuan???

image1012

sampai KLCC, ramainya manusia, mana datang ni, nak cari tempat parking pun susah. nasib baik ada luck jumpa gak satu parking, mahalnya tiket nak masuk aquaria, rm28 untuk dewasa, rm22 untuk kanak2, kalau pelancong rm38. izzmi pulak macam tak enjoy jer kat dalam tue takut tengok ikan besar2 kot, ataupun sebab dia ngantuk. Sori lah mutu gambar kurang memuaskan, coz kat dalam tue tak leh on flash kamera jika nak tangkap gambar, takut ikan silau kot he..he..

image1021image1022image1020

Advertisements

7 thoughts on “Catatan hari ini

  1. cs says:

    uwa kiutnye la kete hello kitty…ingatkan kete kak lela tadi, kalo kete kak lela nak tanye bape cost nak cat senggitu….hihi

  2. mamaizzmi says:

    oja..
    akak rasa mau ribu riban gak tue nak buat cenggitu, sebab kat dalam keta tu pun serba pink, dengan kusyen2 skali pink, tapi jangan terkejut ownernya lelaki he..he..

  3. De'sal says:

    sonotnya jalan2,langsir dah siap nih.

    Lawa keta tu ya.

  4. ain says:

    BESTNYA MANDI AIR SABUN….LEH MAIN NGAN BUIH2…

  5. esoneniey says:

    kalau ajak izzmi pegi sunway lagoon, mesti dia tak nak balik kan =)
    hehe

  6. kechik says:

    gmbr ni kt mne pulak?
    time begerak ker time paking ni?
    hehehee..

  7. mamaizzmi says:

    gambar ni sekitar kat ampang. berhampiran ampang point, tengah parking tue kat tepi jalan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s