Kenapa tak jadi???

heran aku wordpress ni tak leh nak letak widget yang best2, letak jer keluar macam tue.., tak ada display apa2 pun hampeh tue, kalau kat blogspot senang ajer…

Advertisements

Lebai Malang

lebai-malang

Ajaran sapa ni..pakai lebai, tapi bawah bukak he..he…

Adik, jom kita tengok book.., ok! ELephant, Fish….bla..bla…, emmm izzmi memang suka dengan buku, objek yang paling dia minat ialah ‘ball’ itu antara perkataan terawal selain ‘abah’ dan ‘mama’ sekarang dah banyak perkataan dia pandai sebut…, nak ajar izzmi ni kena tengok mood dia.., kalau ada mood dia boleh pay attention…, kalau dia tak ada mood.., boleh juga.., tapi BOLEH BLAH!!!!!! he..he..suruhlah dia sebut apapun tak nak punyer..last2 semua objek dia sebut..mak.., mak, bola pun mak juga…he..he..itu kira ok lagi, kalau lebih horror dia campak jer book tu kat muka kita..

Adiossz…

Hujan jer…

Sekarang ni asyik hujan jer..tiap2 petang hujan, dah musim tengkujuh, pantai timur dah pun banjir, KL pun selalu gak banjir, tapi banjir kilat, cukuplah kalau hujan 2,3 jam sure banjir kilat..

Nak berjalan pun tak leh..suasana lembab dan basah buat malas nak bergerak, perut asyik lapar jer..gemuk lah macam ni..

Untuk menghilangkan boring…my hubby tanya my doters, korang nak main hujan kan?? Basuh keta abah!! Apalagi melompat lah budak ni2, mulalah sesi cuci kereta, berjam2 tak siap2..bukan apa main hujan yang lebih..Izzmi pun cuci kereta juga..

Ni cuci keta fesyen apa ni..

Ni cuci keta fesyen apa ni..

Tak malu adikk nii

Tak malu adikk nii