Cuti pun semakin beransur..

Ala adik..cuti mama dah semakin pendek, selepas ini kita akan menjalani rutin macam biasa, rutin yang boring, kita tak boleh lagi sambung tidur sampai pukul 9 pagi..mama tak boleh bawak adik pergi taman lagi kan.., adik dah kena pergi rumah mak.., bosan lah.., semuga tahun baru ni ada azam dan semangat baru..

Btw, abang izzmi yang sulong ada kat sini, semalam birthday dia, tak celebrate pun, cuma pergi makan kat nandos, hantar alia tuisyen dulu..then pagi tadi pergi jalan2 kat tesco, beli bola lagi untuk izzmi, suka sangat kat bola, kat rumah dah penuh dengan bola.., ini dapat bola baru tidur pun masih nak pegang bola, ambik bola tak nak tidur..apalah adik ni..

tidur-bola

Advertisements