Lebai Malang

lebai-malang

Ajaran sapa ni..pakai lebai, tapi bawah bukak he..he…

Adik, jom kita tengok book.., ok! ELephant, Fish….bla..bla…, emmm izzmi memang suka dengan buku, objek yang paling dia minat ialah ‘ball’ itu antara perkataan terawal selain ‘abah’ dan ‘mama’ sekarang dah banyak perkataan dia pandai sebut…, nak ajar izzmi ni kena tengok mood dia.., kalau ada mood dia boleh pay attention…, kalau dia tak ada mood.., boleh juga.., tapi BOLEH BLAH!!!!!! he..he..suruhlah dia sebut apapun tak nak punyer..last2 semua objek dia sebut..mak.., mak, bola pun mak juga…he..he..itu kira ok lagi, kalau lebih horror dia campak jer book tu kat muka kita..

Adiossz…

Advertisements