Hujan jer…

Sekarang ni asyik hujan jer..tiap2 petang hujan, dah musim tengkujuh, pantai timur dah pun banjir, KL pun selalu gak banjir, tapi banjir kilat, cukuplah kalau hujan 2,3 jam sure banjir kilat..

Nak berjalan pun tak leh..suasana lembab dan basah buat malas nak bergerak, perut asyik lapar jer..gemuk lah macam ni..

Untuk menghilangkan boring…my hubby tanya my doters, korang nak main hujan kan?? Basuh keta abah!! Apalagi melompat lah budak ni2, mulalah sesi cuci kereta, berjam2 tak siap2..bukan apa main hujan yang lebih..Izzmi pun cuci kereta juga..

Ni cuci keta fesyen apa ni..

Ni cuci keta fesyen apa ni..

Tak malu adikk nii

Tak malu adikk nii

Advertisements